Crește Numărul De Vânzări!

Vrei ca magazinul tău online să vândă mai mult? Indiferent de nișa produselor tale, magazinul tău online trebuie să respecte câteva reguli de bază pentru a avea succes.

𝟏. 𝐂𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞-𝐭𝐢 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢𝐢 𝐬𝐢 𝐩𝐨𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢

Cu cât știi mai multe despre oamenii cărora le vinzi, cu atât vei răspunde mai bine nevoilor acestora.

𝟐. 𝐂𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞-𝐭𝐢 𝐩𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐬𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢

Analizează mai atent competitorii direcți, care vând aceleași produse – vezi ce puncte tari și puncte slabe au, vezi cum interacționează cu clienții și ce poți să faci tu mai bine.

𝟑. 𝐎𝐩𝐭𝐢𝐦𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚-𝐭𝐢 𝐩𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚 𝐰𝐞𝐛 𝐚 𝐦𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢

Unul dintre cele mai importante lucruri este că website-ul magazinului tău online este să ai o pagină web bine optimizată și pusă la punct, atât pe platforme desktop cât și pe cele mobile. Site-ul trebuie să fie user friendly, pentru că bounce rate-ul tău să fie cât mai mic. (Bounce rate-ul reprezintă ponderea în care vizitatorii site-ului tău renunţă să rămână în paginile acestuia şi ies după ce au efectuat o căutare al cărei rezultat i-a adus pe site-ul tău)

𝟒. 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬-𝐮𝐥 𝐭𝐚𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠

Numărul de comenzi din magazinul tău nu va crește fără o strategie de marketing bine pusă la punct. Astfel, trebuie să îți faci un plan de marketing pentru a te face văzut în față potențialilor clienți.

Articole asemanatoare