PREȚURILE NOASTRE

meta

PROMOVARE PRIN 
META ADS

350€

PROMOVARE PRIN 
META + GOOGLE ADS

650€

PROMOVARE PRIN 
GOOGLE ADS

350€

Servicii Aditionale: Email Marketing Tik Tok Ads

PROMOVARE PRIN 
EMAIL MARKETING

100€

PROMOVARE PRIN 
TIK TOK ADS

200€

Iti raspundem la toate intrebarile

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Nu, tarifele diferă în funcție de mai mulți factori. De exemplu, nu putem să te facturăm cu 350 euro pe luna, dacă bugetul tău de promovare este extrem de mic.

Fiecare client va primi o oferta personalizată, în funcție de mai multe detalii pe care le vom discuta înainte să semnăm contractul.

Agenția noastră nu te va bloca din punct de vedere contractual pe o perioada lungă de timp. Noi facem contractele lunar, pentru  tu  poți termină colaborarea în cazul în care vei avea o problema sau nu vei fi mulțumit de rezultatele pe care ți le livrăm

Cu toate acestearecomandăm  începutul unei colaborări  fie semnat un contract de minim 3 luni, deoarece campaniile de promovare au rezultate pe termen lung.

Poți avea rezultate cu orice tip de buget, în funcție de diferite aspecte alte afacerii tale.

Totuși, noi recomandăm un buget de început de minim 5000 de lei pentru un canal de promovare. În felul acesta vom putea testa mai rapid diferite aspecte ale strategiei (imagini, texte, setup-uri), și îți vom livra mai rapid rezultatele pe care le aștepți

În funcție de tipul de afacere și de promovare, se poate face și un contract de acest gen, însă ține de foarte mulți factori pe care îi putem detalia telefonic.

Ești gata să îți duci afacerea la următorul nivel?

Ești gata să îți duci afacerea la următorul nivel?

Programează un apel și hai să începem!