Ai un magazin online și nu vinzi suficient?

Îți cresc vânzările magazinului tău online! Mă voi ocupa de gestionarea campaniilor tale de promovare prin Google Ads, Meta Ads sau TikTokAds.

+ mil €

Investiți în reclame profitabile

Peste 0

Nișe în care am adus rezultate

+ 0 mil €

Generați în vânzări

📉 Ai un magazin online și vânzările tale nu ating nivelul pe care ți-l doreșți? Înțelegem perfect, am cunoscut foarte mulți antreprenori cu această problema. 😔 Este dezamăgitor să vezi că toți banii investiți în reclame pe Facebook și Google Ads nu se traduc în creșterea vânzărilor. (PROBLEMA ❌)

Este adevărat, piața online este plină de provocări. Pe lângă concurență, 📊 algoritmul se schimbă mereu, iar strategiile care funcționeaza se schimbă atât de des, încât nu poți ține pasul cu ele. (PROBLEMA ❌)

Cu toate acestea, eCommerce-ul nu ar trebui sa fie doar despre probleme 💸. Știm că ai multe de gestionat în afacerea ta, așa că lasă-ne să îți luăm grija campaniilor tale de promovare. Îți creștem veniturile folosind cele mai noi strategii de creștere a vânzărilor și optimizând în mod permanent performanță reclamelor. 🚀🚀🚀 (SOLUTIE )

Pe lângă astaîți oferim în  permanență sfaturi de optimizareratei de conversie, idei pentru a crește valorea medie a comenzilor, rapoarte săptămânale și lunare, calluri în care stabilim strategia pentru următoarea perioada, suport permanent pe WhatsAppși multe altele. (SOLUTIE )

Câteva despre mine…

Mă numesc Lucian Halbedel, media buyer și fondatorul agenției Hypers. Am început pe acest drum încă din anul 2017. În tot acest timp am lucrat în 3 agenții de marketing și am învățat atât părțile bune cât și părțile mai puțin bune ale acestei industrii.

La finalul anului 2022 m-am hotărât să îmi deschid propria agenție de marketing, cu scopul de a ajuta proprietarii de magazine online din România să își crească vânzările în mod eficient, cât și să găsească un adevărat partener în mine.

De-a lungul experienței mele am gestionat bugete de milioane de euro, am lucrat cu magazine online atât din România cât și din Europa și chiar SUA. De aceea, sunt omul potrivit pentru creșterea afacerii tale.

REZULTATE GENERATE PENTRU CLIENTII HYPERS

Beneficii

INCEPEM?

Completează formularul și revenim către tine în maxim 24 de ore.