Skip to main content
Articole Informative

Crește numărul de vânzări!

Vrei ca magazinul tău online să vândă mai mult? Indiferent de nișa produselor tale, magazinul tău online trebuie să respecte câteva reguli de bază pentru a avea succes.

𝟏. 𝐂𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞-𝐭𝐢 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢𝐢 𝐬𝐢 𝐩𝐨𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢

Cu cât știi mai multe despre oamenii cărora le vinzi, cu atât vei răspunde mai bine nevoilor acestora.

𝟐. 𝐂𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞-𝐭𝐢 𝐩𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐬𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢

Analizează mai atent competitorii direcți, care vând aceleași produse – vezi ce puncte tari și puncte slabe au, vezi cum interacționează cu clienții și ce poți să faci tu mai bine.

𝟑. 𝐎𝐩𝐭𝐢𝐦𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚-𝐭𝐢 𝐩𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚 𝐰𝐞𝐛 𝐚 𝐦𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢

Unul dintre cele mai importante lucruri este că website-ul magazinului tău online este să ai o pagină web bine optimizată și pusă la punct, atât pe platforme desktop cât și pe cele mobile. Site-ul trebuie să fie user friendly, pentru că bounce rate-ul tău să fie cât mai mic. (Bounce rate-ul reprezintă ponderea în care vizitatorii site-ului tău renunţă să rămână în paginile acestuia şi ies după ce au efectuat o căutare al cărei rezultat i-a adus pe site-ul tău)

𝟒. 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬-𝐮𝐥 𝐭𝐚𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠

Numărul de comenzi din magazinul tău nu va crește fără o strategie de marketing bine pusă la punct. Astfel, trebuie să îți faci un plan de marketing pentru a te face văzut în față potențialilor clienți.